ŠIBENIK, 05.05.2017.

Početna stranica | Zastupnica Maletić na XXI. Nacionalnom savjetovanju o gospodarstvu i poduzetništvu

Fill 3 Copy 6ŠIBENIK, 05.05.2017.

Zastupnica Maletić na XXI. Nacionalnom savjetovanju o gospodarstvu i poduzetništvu

Zastupnica u Europskom parlamentu Ivana Maletić sudjelovala je u petak, 5. svibnja u Šibeniku na panel raspravi „Konkurentnost i rast gospodarstva“ koja se održala u sklopu XXI. Nacionalnog savjetovanja o gospodarstvu i poduzetništvu. Uz zastupnicu Maletić na navedenoj panel raspravi sudjelovali su i potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva Martina Dalić, ministrica regionalnog razvoja i fondova EU Gabrijela Žalac, ministar rada i mirovinskog sustava Tomislav Ćorić, ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, ministar graditeljstva i prostornog uređenja Lovro Kušćević i ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Oleg Butković.

Tokom Programa dvodnevnog Savjetovanja, svi polaznici imali su priliku detaljnije se informirati o mogućnostima financiranja poduzetničkih projekata korištenjem bespovratnih potpora iz Europske unije, mikro i malim zajmovima, kreditima za rast i razvoj, kao i o potpornim institucijama i ulozi jedinca lokalne samouprave. Nadalje, u tematskoj cjelini „Što smo naučili i kako dalje“ govornici su se osvrnuli na iskustva provedbe projekata i važne lekcije naučene u tom procesu, a tematska cjelina koja se odnosila na dio „Digitalnu preobrazbu gospodarstva“ dotaknula se izazova koji su aktualni u digitalnom gospodarstvu odnosu poduzetništva i STEM-a. Na samome kraju, prikazao se i primjer Rimac Automobila kao primjer inovacija u industriji i kao primjer rasta globalne kompanije.

Također, važno je napomenuti da i u sklopu programa savjetovanja, najboljim poduzetnicima iz 9 kategorija (najbolji mikro, mali, srednji i veliki poduzetnik, najbolja poduzetnica, najbolji izvoznik, najbolji inovativni poduzetnik, najbolji obrtnik i najbolji mladi poduzetnik) uručena su i priznanja za njihov rad i uspjehe koje su postigli.

screen-shot-2018-04-12-at-09-59-08
I’M travanj 2018.

Posebno izdanje informativnog mjesečnika Ureda zastupnice u Europskom parlamentu Ivane …

PRELISTAJTE ČASOPIS

Komentari

Nema komentara. Budi prvi/a koji će komentirati članak.
leave-comment-icon

Ostavi komentar

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
screen-shot-2018-04-12-at-09-59-08
I’M travanj 2018.

Posebno izdanje informativnog mjesečnika Ureda zastupnice u Europskom parlamentu Ivane …

PRELISTAJTE ČASOPIS

Slijedeća radionica #mojeuprojekt

SVI

30

PON

Praktični rad u grupama (1.dio)

POGLEDAJ SVE RADIONICE