NAJAVA, 23.06.2018.

Početna stranica | Serijal priručnika u Jutarnjem listu i Slobodnoj Dalmaciji

Fill 3 Copy 6NAJAVA, 23.06.2018.

Serijal priručnika u Jutarnjem listu i Slobodnoj Dalmaciji

Povodom pet godina članstva u EU pripremili smo pet publikacija o mogućnostima i izazovima u EU za mlade, poduzetnike, općine, gradove i županije, za sve zainteresirane za pripremu i provedbu EU projekata. Publikacije počinju izlaziti idući tjedan u Jutarnjem listu i Slobodnoj Dalmaciji, a prve dvije na temu “Mladi u EU: Mogućnosti financiranja projekata mladih” i “Poduzetnici u EU: Mogućnosti financiranja poduzetnika” možete pronaći u utorak, 26. lipnja i u srijedu, 27. lipnja.

Kao najnovija država članica prošli smo brojne izazove. Odmah na početku članstva ušli smo u proceduru prekomjernog deficita, ali vrlo brzo smo uspješno i izašli iz nje, uspjeli smo otvoriti povoljne izvore financiranja našim poduzetnicima, prepoloviti stopu nezaposlenosti mladih i konačno početi koristiti sredstva EU-a za istraživanja, razvoj i inovacije. Puno je izazova i dalje pred nama, moramo još dosta raditi na jačanju naše aktivnije uloge u definiranju politika EU-a i korištenju prilika koje su nam otvorene, na snažnijoj i bržoj transformaciji kako bi naši poduzetnici bili što uspješniji i prisutniji na jedinstvenom tržištu EU-a.

Ove publikacije su naš mali doprinos što boljoj informiranosti o mogućnostima koje su nam u EU otvorene. Slobodno nam se javite sa svojim pitanjima, mnogima smo pomogli u pronalasku najboljih izvora financiranja te u dobrom oblikovanju projektnih ideja.

im2
I’M veljača 2019.

Informativni mjesečnik Ureda zastupnice u Europskom parlamentu Ivane Maletić

PRELISTAJTE ČASOPIS

Komentari

Nema komentara. Budi prvi/a koji će komentirati članak.
leave-comment-icon

Ostavi komentar

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
im2
I’M veljača 2019.

Informativni mjesečnik Ureda zastupnice u Europskom parlamentu Ivane Maletić

PRELISTAJTE ČASOPIS

Slijedeća radionica #mojeuprojekt

SVI

30

PON

Praktični rad u grupama (1.dio)

POGLEDAJ SVE RADIONICE