TRIBINA, 6.12.2018.

Početna stranica | Otvorena tribina na temu „EU proračun nakon 2020. – Mogućnosti financiranja projekata u RH uz razgovor sa sudionicima“

Fill 3 Copy 6TRIBINA, 6.12.2018.

Otvorena tribina na temu „EU proračun nakon 2020. – Mogućnosti financiranja projekata u RH uz razgovor sa sudionicima“

U organizaciji Zajednice žena „Katarina Zrinski“ HDZ Donja i Gornja Dubrava, u četvrtak 6. prosinca, u Kulturnom centru Narodnog Sveučilišta Dubrava, sudjelovala sam na otvorenoj tribini na temu „EU proračun nakon 2020. – Mogućnosti financiranja projekata u RH uz razgovor sa sudionicima“. Sudionici su zanimljivim pitanjima pokazali veliki interes za novim EU proračunom, preostalim natječajima do kraja tekućeg sedmogodišnjeg razdoblja (2020.) i mogućnostima financiranja projekata nakon 2020. Razgovarali smo o izazovima migracija, sigurnosti, jačanju kontrole na vanjskim granicama, odnosima među državama članicama, važnosti reformi za gospodarski rast, izazovima ulaska u Eurozonu, projektima i prioritetima koje treba najviše financirati iz EU fondova, obrazovnom sustavu i položaju nastavnika i profesora u društvu… S poduzetnicima sam razgovarala i o pojedinačnim idejama koje imaju, preprekama s kojima se susreću te sam ih rado uputila na izvore financiranja koji su im dostupni.

slika

Pri definiranju prioriteta financiranja iz EU fondova u novom sedmogodišnjem razdoblju Hrvatska mora slušati potrebe pojedinaca, udruga i institucija. Ključ za veću iskorištenost sredstava koja nas čekaju nakon 2020. upravo je u prilagodbi takvih prioriteta krajnjim korisnicima, zaključak je tribine. Hvala Zajednici žena „Katarina Zrinski“ HDZ Donja i Gornja Dubrava na pozivu i izvrsnoj organizaciji tribine te svim sudionicima na interesu i odličnim pitanjima.

5-godina
Pet godina Republike Hrvatske u europskom semestru

Knjiga „Pet godina Republike Hrvatske u europskom semestru“, urednice i …

PRELISTAJTE ČASOPIS

Komentari

Nema komentara. Budi prvi/a koji će komentirati članak.
leave-comment-icon

Ostavi komentar

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
5-godina
Pet godina Republike Hrvatske u europskom semestru

Knjiga „Pet godina Republike Hrvatske u europskom semestru“, urednice i …

PRELISTAJTE ČASOPIS

Slijedeća radionica #mojeuprojekt

SVI

30

PON

Praktični rad u grupama (1.dio)

POGLEDAJ SVE RADIONICE