NAJAVA KONFERENCIJE, 04.02.2019.

Početna stranica | NovostiEU | Najava konferencije pod nazivom „European Policies in support of the development of Innovation Eco-Systems”

Fill 3 Copy 6NAJAVA KONFERENCIJE, 04.02.2019.

Najava konferencije pod nazivom „European Policies in support of the development of Innovation Eco-Systems”

U suradnji s partnerskim organizacijama Euronavigator i BEFounded, sutra, 5. veljače u Europskom parlamentu organiziramo konferenciju pod nazivom “European Policies in support of the development of Innovation Eco-Systems.”

Konferencija je konceptualno podijeljena u tri dijela. U prvom dijelu istaknut ćemo prilike za hrvatske regije i gradove, razvojne agencije, javne institucije, organizacije za potporu malim i srednjim poduzećima, kao i poduzetnike, iz ESIF-a i središnjih fondova EU-a za razdoblje 2019.-2020. Predstavit ćemo i prijedlog novog višegodišnjeg financijskog okvira za razdoblje 2021-2027. Cilj panela je imati interaktivan dijalog sa sudionicima te pružiti potpune informacije o sadašnjem i budućem programskom razdoblju, kao i o izazovima i načinima njihovog prevladavanja. Također, u ovom djelu predstavnici Europske komisije predstaviti će primjere o mogućnostima za financiranje malih i srednjih poduzeća do 2020. i podršci razvoju inovativnih projekata i razvoju centara za digitalne inovacije.

Drugi dio konferencije posvećen je politikama, programima i propisima EU u području energetike, e-mobilnosti i baterija te mogućnostima, kao i izazovima za izgradnju daljnjih inovativnih rješenja u tom području s posebnim gostom, Matom Rimcem, osnivačem tvrtke Rimac automobili koji će predstaviti postignuća svoje tvrtke i učinak prelijevanja inovacija Rimac Automobili na europskoj razini.

Konferenciju ćemo zaključiti s temom hrvatskog predsjedanja EU-om i izazovima koje nas očekuju u prvoj polovici 2020.

innovation-001

5-godina
Pet godina Republike Hrvatske u europskom semestru

Knjiga „Pet godina Republike Hrvatske u europskom semestru“, urednice i …

PRELISTAJTE ČASOPIS

Komentari

Nema komentara. Budi prvi/a koji će komentirati članak.
leave-comment-icon

Ostavi komentar

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
5-godina
Pet godina Republike Hrvatske u europskom semestru

Knjiga „Pet godina Republike Hrvatske u europskom semestru“, urednice i …

PRELISTAJTE ČASOPIS

Slijedeća radionica #mojeuprojekt

SVI

30

PON

Praktični rad u grupama (1.dio)

POGLEDAJ SVE RADIONICE

Povezani članci

No items found