POSJETITELJI, 29.01.2019.

Početna stranica | NovostiEU | Alumnisti Političke akademije Zaklade hrvatskog državnog zavjeta i delegacija grada Karlovca u Europskom parlamentu

Fill 3 Copy 6POSJETITELJI, 29.01.2019.

Alumnisti Političke akademije Zaklade hrvatskog državnog zavjeta i delegacija grada Karlovca u Europskom parlamentu

U utorak, 29. siječnja na poziv cijele naše EPP delegacije u posjet Europskom parlamentu u Bruxelles stigli su alumnisti Političke akademije Zaklade hrvatskog državnog zavjeta te delegacija grada Karlovca na čelu s gradonačelnikom Damirom Mandićem.

Tijekom boravka u Europskom parlamentu organizirano je i predavanje o europskim institucijama, na kojem su se posjetitelji pobliže upoznali s radom Europskom parlamenta, ali i drugim institucijama Europske unije te raspravljali o važnosti skorašnjih europskih izbora.

Alumnisti Političke akademije Zaklade hrvatskog državnog zavjeta te delegacija grada Karlovca susreli su se sa hrvatskim zastupnicima u Europskom parlamentu Ivanom Maletić, Dubravkom Šuicom, Željanom Zovko i Ivicom Tolićem te su razgovarali o aktivnostima naših zastupnika u Bruxellesu i Strasbourgu te izazovima s kojima se EU suočava.

Za predstavnike grada Karlovca organiziran je susret s mađarskim EPP zastupnikom Holvenyiem kojom su prilikom Karlovčani predstavili svoje projekte te buduće planove i aktivnosti za suradnju, obzirom da je Karlovac grad prijatelj Budimpešti. Također su posjetili predstavništvo Hrvatske gospodarske komore u Bruxellesu i Hrvatske turističke zajednice za Benelux.

5-godina
Pet godina Republike Hrvatske u europskom semestru

Knjiga „Pet godina Republike Hrvatske u europskom semestru“, urednice i …

PRELISTAJTE ČASOPIS

Komentari

Nema komentara. Budi prvi/a koji će komentirati članak.
leave-comment-icon

Ostavi komentar

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
5-godina
Pet godina Republike Hrvatske u europskom semestru

Knjiga „Pet godina Republike Hrvatske u europskom semestru“, urednice i …

PRELISTAJTE ČASOPIS

Slijedeća radionica #mojeuprojekt

SVI

30

PON

Praktični rad u grupama (1.dio)

POGLEDAJ SVE RADIONICE

Povezani članci

No items found