RADIONICA, 10.05.2018.

Početna stranica | Maletić: „Za uspješnu provedbu EU projekta ključan je praktičan rad i kvalitetna priprema projektnog prijedloga“

Fill 3 Copy 6RADIONICA, 10.05.2018.

Maletić: „Za uspješnu provedbu EU projekta ključan je praktičan rad i kvalitetna priprema projektnog prijedloga“

Zastupnica Ivana Maletić održala je u četvrtak, 10. svibnja 2018. u Zagrebu radionicu na temu uspješne pripreme i provedbe projekata financiranih iz EU fondova Zajednici žena HDZ-a Katarina Zrinski Trešnjevka sjever koju su organizirale predsjednica Zajednice žena Katarina Zrinski Trešnjevka sjever Marija Maras, državna tajnica u Ministarstvu rada i mirovinskog sustava Katarina Ivanković Knežević te ostale članice.

 Zastupnica Maletić na radionici je predstavila ključne korake prilikom izrade projektnog prijedloga, savjete i najčešće greške prilikom pripreme i provedbe projekata financiranih iz EU fondova te je upoznala sudionike o prijedlogu Europske komisije o budućem višegodišnjem proračunskom okviru za razdoblje 2021-2027. Uz zastupnicu Maletić na radionici je sudjelovao i njezin asistent Alen Halilović koji je sudionicima predstavio Upute za prijavitelje koje uređuju način podnošenja projektnih prijedloga s naglaskom na kriterije odabira i kriterije prihvatljivosti prijavitelja, partnera, aktivnosti, izdataka te pravila provedbe projekata. Na kraju radionice sudionicama su predstavljeni otvoreni natječaj i natječaji u najavi te mogućnosti za korištenje financijskih instrumenata HBOR-a i HAMAG-BICRO-a.

 Osim upoznavanja sa koracima za uspješnu pripremu i provedbu projekata financiranih iz EU sredstava sudionice su tijekom radionice imale priliku razgovarati o konkretnim problemima, idejama i inicijativama s kojima se susreću u svakodnevnom radu te na taj način zajedno doći do konstruktivnih zajedničkih rješenja i projektnih ideja za koje su imale priliku direktno upitati zastupnicu Maletić o mogućnostima financiranja i realizacije.

 

 

5-godina
Pet godina Republike Hrvatske u europskom semestru

Knjiga „Pet godina Republike Hrvatske u europskom semestru“, urednice i …

PRELISTAJTE ČASOPIS

Komentari

Nema komentara. Budi prvi/a koji će komentirati članak.
leave-comment-icon

Ostavi komentar

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
5-godina
Pet godina Republike Hrvatske u europskom semestru

Knjiga „Pet godina Republike Hrvatske u europskom semestru“, urednice i …

PRELISTAJTE ČASOPIS

Slijedeća radionica #mojeuprojekt

SVI

30

PON

Praktični rad u grupama (1.dio)

POGLEDAJ SVE RADIONICE