KONFERENCIJA, 13.04.2018.

Početna stranica | Europski fond za strateška ulaganja – Prednosti i prilike za poduzetnike i lokalne jedinice

Fill 3 Copy 6KONFERENCIJA, 13.04.2018.

Europski fond za strateška ulaganja – Prednosti i prilike za poduzetnike i lokalne jedinice

Pozivamo Vas na konferenciju “Europski fond za strateška ulaganja – Prednosti i prilike za poduzetnike i lokalne jedinice“ te Dijalog s građanima, koji će se održati u petak 13. travnja 2018. od 10.00 do 13.30 sati u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog, Trg Stjepana Radića 4, Zagreb.

Organizatori konferencije su Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj, Ivana Maletić hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu i Hanza Media. Na konferenciji će sudjelovati i potpredsjednik Europske komisije nadležan za radna mjesta, rast, ulaganja i konkurentnost, gospodin Jyrki Katainen te Ivana Maletić, hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu.

U okviru konferencije održat će se panel-rasprava “Europski fond za strateška ulaganja – Prednosti i prilike za poduzetnike i lokalne jedinice“, na kojoj sudjeluju ministar financija Zdravko Marić, ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac, predsjednik Hrvatske gospodarske komore Luka Burilović, voditelj Ureda Europske investicijske banke u Hrvatskoj gospodin Anton Kovačev, predsjednica Uprave Hrvatske banke za obnovu i razvitak (HBOR) gospođa Tamara Perko i zastupnica u Europskom parlamentu Ivana Maletić.

Nakon panela bit će održan Dijalog s građanima s temom budućnosti Europske unije, na kojem će Jyrki Katainen i Ivana Maletić odgovarati na pitanja građana. Nadamo se da ćete pronaći vremena i pridružiti nam se. Ljubazno Vas molimo da dolazak potvrdite do četvrtka 12. travnja na adresu: JutarnjiList.GlavniUrednik@hanzamedia.hr

slika-zaslona-2018-12-19-u-14-11-25
I’M studeni / prosinac 2018.

Informativni mjesečnik Ureda zastupnice u Europskom parlamentu Ivane Maletić

PRELISTAJTE ČASOPIS

Komentari

Nema komentara. Budi prvi/a koji će komentirati članak.
leave-comment-icon

Ostavi komentar

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
slika-zaslona-2018-12-19-u-14-11-25
I’M studeni / prosinac 2018.

Informativni mjesečnik Ureda zastupnice u Europskom parlamentu Ivane Maletić

PRELISTAJTE ČASOPIS

Slijedeća radionica #mojeuprojekt

SVI

30

PON

Praktični rad u grupama (1.dio)

POGLEDAJ SVE RADIONICE